Inquiry Now
produktliste_mai

Nyheder

Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi bruger airfryers

Brug en airfryer

1. Brug opvaskemiddel, varmt vand, svamp, og rengør frituregryden og friturekurven.Hvis airfryerens udseende har støv, anbefales det, at du tørrer den direkte af med en våd klud.

2. Sæt airfryeren på en flad overflade, og sæt derefter friturekurven i frituregryden.

3. Tilslut strømforsyningen.Sæt blot luftfriturerens strømforsyning i jordstrømforsyningsrækken.

4. Træk forsigtigt bradepanden ud, læg derefter de udvalgte ingredienser på friturekurven, og skub til sidst bradepanden ind i airfryeren.

5. Indstil tiden, åbn knappen, du kan åbne madlavningsprocessen.

6. Når det når den præfabrikerede tid, ringer timeren.På dette tidspunkt trækker du bradepanden ud og sætter den på ydersiden.

7. Se om ingredienserne er blevet tilberedt med succes, og tag de små ingredienser ud for at undgå spild af ingredienser.

8. Tryk på kontakten for at fjerne stegekurven, fjern stegekurven, og hæld derefter ingredienserne i kurven på en tallerken eller i en skål.

9. Efter airfryer-samarbejdet skal du rengøre den med det samme.

Hvad skal vi være opmærksomme på_003

Brug en airfryer forholdsregler

Først og fremmest, før brug, hvis du ønsker at rengøre stegepanden eller stegekurven, skal du vælge en svamp, der ikke kværner, for at undgå at forårsage ridser på den og påvirke dens normale ydeevne.

For det andet, hvis du vil vende ingredienserne under tilberedningen, skal du ikke røre dem med hånden, men tag fat i håndtaget, tag stegepanden ud og vend.Vend det om, og skub det så ind i frituregryden.

Hvad skal vi være opmærksomme på_001

Når du hører timerlyden, skal du trække bradepanden ud og stille den på en varm overflade.Dens temperatur er trods alt ikke blevet afkølet på dette tidspunkt, og hvis den placeres på den uvarmebestandige overflade, vil den have en vis indflydelse på overfladen.

Hvad skal vi være opmærksomme på_002


Indlægstid: 31-jan-2023